VisionMakers Enschede, een full service communicatiebureau

kopje-coffeeWij zijn graag uw vaste aanspreekpunt. Bijvoorbeeld als de professional die uw organisatie ondersteunt bij al uw communicatie- en reclamevragen. Of als een partner die communicatiemiddelen ontwikkelt en realiseert. We zijn klein genoeg om ZZP-ers of het MKB tot dienst te zijn en groot genoeg om uw marketing / communicatie afdeling perfect aan te vullen. Als full service bureau zijn we flexibel en zeer breed inzetbaar. Hieronder volgt een opsomming van onze producten en diensten:

Logo, huisstijl, correspondentiepakket, auto- of gevelbelettering, folders, flyers, brochures, offertemappen, productleaflets, catalogi, magazines, nieuwsbrieven, direct mailing, fotografie, teksten, drukwerk, relatiegeschenken, verpakkingen, verzending, verspreiding, webdesign, CMS (content management systemen), Open Source Programmering als Joomla en WordPress, Google AdWords Campagnes, ontwikkeling Apps, webbanners, bedrijfsfilms, camerawerk en editing, dvd’s, cd/dvd covers, ontwerp standbouw, presentatiewanden, rollup-banners, posters, spandoeken, vlaggen.


Huisstijlontwikkeling

Een goed logo ontwerp onderstreept de identiteit van uw organisatie en legt een sterke basis voor een professionele huisstijl. Het doorvoeren van de huisstijl in de meest uiteenlopende communicatiemiddelen, geeft een meerwaarde doordat het eenheid en herkenbaarheid creëert van uw organisatie naar de doelgroepen toe. Bij het vormgeven van een huisstijl zijn niet alleen vorm en kleur van belang maar ook stijlelementen als typografie (lettertype) en fotografie. Het samenspel tussen deze elementen vormt de basis voor de totale uitstraling van uw bedrijf. Huisstijlbewaking zorgt er vervolgens voor dat niet alleen het correspondentiepakket, de website en de bedrijfsbrochure bij elkaar passen, maar ook de auto- en gevelbelettering, sponsorborden en de beursstand nauw op elkaar aansluiten qua vormgeving en uitvoering.

Website concept en design

Internet is een onmisbaar podium in de moderne bedrijfsvoering. Een website is bij uitstek het meest toegankelijke middel om potentiële opdrachtgevers volledig anoniem de mogelijkheid te geven kennis te laten maken met uw bedrijf. Belangrijk hierbij is dat de website er niet alleen aantrekkelijk uitziet en goed functioneert, maar dat deze tevens op het internet door de gangbare zoekmachines als Google gevonden kan worden. VisionMakers Enschede realiseert volledig functionerende websites op maat. We bieden keuze uit diverse content management systemen (CMS) waarbij u zelf de inhoud van de webpagina’s kunt beheren. Zowel open source oplossingen, als volledig op maat ontwikkeld of zelfs geïntegreerd met uw bedrijfsprocessen. Wilt u uitbreiden met een webshop? Ook voor die toepassing inclusief betalingsverkeer bieden we (standaard) oplossingen. Daarnaast verzorgt VisionMakers de nodige zoekmachine optimalisatie. Hierdoor verschijnen websites hoger in de zoekresultaten (Google ranking), waardoor u meer gerichte bezoekers krijgt op uw website.

Social Media

De populariteit van het gebruik van social media neemt steeds verder toe. Niet alleen particulieren, ook instanties, organisaties en bedrijven bewegen zich vaker actief op platformen als LinkedIn, Twitter, Facebook of YouTube. Want ook de zakelijke gebruiker kan social media handig en betaalbaar inzetten om enorm veel mensen te bereiken. De platformen bieden daartoe diverse mogelijkheden: van het delen van nieuws tot het promoten van diensten of producten. Omdat het bijhouden van social media een tijdrovende bezigheid is kan VisionMakers behulpzaam bij het opstarten van een succesvolle Social Media campagne en advies geven over op welke platformen men zich het best kan gaan begeven. Zo is LinkedIn geschikt voor het aanleggen van een zakelijk netwerk en YouTube een prima medium om een bedrijfsfilm of productieproces op te presenteren. Een Twitter-account is voor bijna elke gebruiker geschikt om berichten, nieuwtjes, reclameboodschappen of tips te verspreiden aan de meest uitlopende personen, bedrijven en organisaties die zich ook op Twitter begeven.


Gedrukt/geprint communicatiemateriaal

Naast alle moderne digitale media, blijft de vraag naar papieren informatievoorziening. Immers iedere organisatie of onderneming wil een (potentiele) klant toch graag iets concreets meegeven. Bijvoorbeeld een informatiefolder, bedrijfsbrochure of technisch productleaflet. Welk middel u kiest is afhankelijk van de toepassing, maar ook van de soort en hoeveelheid informatie die u over wilt brengen. De wereld van druk- en printwerk kent voor VisionMakers geen geheimen. Van een eenvoudig drieluik foldertje, een eigen krantenuitgave tot aan een compleet glossy magazine, we verzorgen alles van a tot z en leveren betaalbare kwaliteit. Ook voor een opvallende direct mail actie, inclusief verpakking en gepersonaliseerde verzending, bent u bij VisionMakers zeker aan het juiste adres.

Videoproductie en 3D animatie

Bewegend beeld (en geluid) trekt altijd aandacht, het brengt snel de boodschap over en spreekt bij veel mensen tot de verbeelding. Die visuele impact van een bedrijfsfilm of animatie is dan ook een krachtig middel om klanten te overtuigen van uw dienstverlening of product. Niet alleen op beurzen of presentaties, maar ook op uw website of op een filmkanaal als YouTube. VisionMakers produceert voor u een professionele bedrijfsfilm, productvideo of 3D animatie. Een bedrijfsvideo kan geheel naar wens op maat worden gemaakt. Wij nemen het hele traject van camerawerk tot definitieve montage op ons. Ook voor relatief kleine budgetten kunnen we leuke, interessante en professionele oplossingen realiseren.

Beursstands en POS materiaal

Elke organisatie kent van die momenten dat ze zichzelf ‘en publique’ moeten presenteren. Is het niet op een beurs dan wel bij het geven van een zakelijke presentatie. Juist op dit soort momenten is het uitermate belangrijk om als organisatie direct een professionele indruk te wekken. Vergeet daarnaast de ontvangstruimte, showroom of winkel niet, ook hier kan men gericht actie ondernemen door te informeren over producten of diensten. VisionMakers produceert diverse communicatiemiddelen om in te zetten op beurzen of andere plaatsen waar men zichzelf moet presenteren of juist actief moet verkopen. Zo ontwikkelen we samen met partners complete beursstands of mobiele presentatiewanden, maar we produceren tevens rollup-banners, spandoeken, posters of displays.


Contact ons

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op